De mooiste wandkleden online

Wil jij iets moois voor aan je wand? Iets met een warme uitstraling? Dan is een wandkleed echt het sieraad voor je muur! Bij ons vind je een groot overzicht van unieke wandkleden, allemaal met de hand gemaakt. Heeft u een idee of eigen print, kijk dan op wandkleed op maat.

Resultaat 1–20 van de 28 resultaten wordt getoond

Waarom een wandkleed kopen?

Wanneer je net even iets anders wilt dat een schilderij of poster is een wandkleed de juiste keus! Het is gemaakt van stof wat de ruimte een zachte uitstraling geeft. Daarnaast zorgt het ook voor een geluidsdempende werking wat de akoestiek van de ruimte verbeterd en galm verminderd.

Alles handgemaakt in Nederland

Onze wandkleden worden in Nederland met de hand vervaardigd en zijn daardoor echt uniek. We werken alleen met fijnste materialen en je kunt iedere print zelf samenstellen in verschillende formaten en afwerking. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een zwarte lat met gouden schroeven of wit met zwart. Hierdoor kun je de look en feel perfect afstemmen naar eigen wens! Monteren gaat heel eenvoudig doordat het wandkleed met 1 schroef kan worden bevestigd.